Tropic parket

GERENOMMEERD PARKETVLOERENBEDRIJF SINDS 1973

 

Tropic Parket Sassenheim is  al sinds 1973 een gerenommeerd parketvloerenbedrijf in de Bollenstreek. Wij zijn een familiebedrijf en de huidige eigenaar, Jan Stelma, heeft het bedrijf met zijn vader opgebouwd. "Hout leeft” zegt Jan Stelma "en daarom werk ik er zo graag mee. Iedere houtsoort is uniek en ruikt anders en voelt anders. Ik vind het elke keer weer een uitdaging om een zo mooi mogelijk product bij de klant achter te laten. Pas als de klant tevreden is ben ik het ook." "Daar komt nog bij dat ik een eenmansbedrijf ben. Dus de klanten die de showroom bezoeken en een vloer kopen zien mij dus ook bij hun thuis komen om de vloer te leggen en dus  volledig weet van de afspraken die gemaakt zijn."

Er is in al die jaren veel veranderd in parketland.  Stroken parket van 7 cm breed zoals toen is langzaam aan veranderd naar steeds bredere delen en 24 cm breed is nu al heel gewoon. Ook verouderen is er bijgekomen en de laatste jaren zijn ook de kleuren steeds aan het veranderen.

TROPIC PARKET, EEN TROUWE LAMETT VERDELER

Laminaat vloeren zijn er toen in de jaren 80 bijgekomen en ik weet nog heel goed uit die tijd dat Lamett Nederland toen daarmee verraste. Zij zijn het geweest die het introduceerden. Het heette toen geen laminaatvloer,maar een Lamettvloer! En ik ben er dan ook heel blij mee dat wij het A Dealerschap gekregen hebben.

In parketland is laminaat niet meer weg te denken en het is nog steeds de meest verkochte vloer. Maar ik ben ervan overtuigd dat Lamett nog steeds dé laminaatvloer is die staat voor topkwaliteit. Niet alleen qua constructie ( 12 mm dik!), maar ook qua dessins. Ik ben altijd een houtman geweest, maar Lamett is zo goed gemaakt dat het nauwelijks van echt te onderscheiden is. "Vintage"is nu ook helemaal in en Lamett heeft daar een uitgebreid programma van. Niet alleen in laminaat, maar ook in hout en in vinyl. Het is werkelijk heel mooi gemaakt. En dat is ook de reden dat ik als ervaren ambachtsman voor Lamett en hun hele gamma gekozen heb, omdat het ook die ambachtelijkheid uitstraalt in zowel het hout als ook in het laminaat. Dat is knap en is voor mij als vakman belangrijk.

UITGEBREIDE SHOWROOM, VOOR IEDER WAT WILS

In onze showroom kunt u de showborden van Lamett komen bekijken en ik nodig u van harte uit dit een keer te komen doen. Omdat ik de vloeren zelf leg kan ik daarom niet de hele week open zijn. Zaterdags ben ik er de hele dag van 9 tot 16 uur. Doordeweeks kan het ook wel, maar dan op afspraak.

Graag hoop ik u daar een keer te mogen begroeten!

Openingstijden

Zaterdags geopend van 9.00-16.00 uur
Andere tijden op afspraak