laminaat vloeren

Intercombi is laminaat importeur en laminaat groothandel van hoogwaardige laminaat vloeren. Deze vloeren zijn nauwelijks van echte houten vloeren te onderscheiden en bieden verschillende decor mogelijkheden. De laminaat vloeren worden direct uit voorraad, vanuit ons grote magazijn in Kaatsheuvel, geleverd. Om wat voor laminaat vloeren het ook gaat, Intercombi voert een zeer breed assortiment laminaat vloeren en hanteert zeer scherpe concurrerende tarieven.

Ook een fraai aanbod plinten, ondervloeren, onderhoudsmiddelen en afwerkingprofielen voor het leggen van laminaat vloeren kunnen door Intercombi worden geleverd. Uiteraard weer tegen zeer nette en concurrerende tarieven. Wij vertegenwoordigen meerdere bekende merken van laminaat vloeren, Tree foor en More, Tree Floor & Design. Daarnaast zijn wij partner van Lamett vloeren in Nederland.
 
De laminaat soorten van deze merken hebben door de structuur en originele decors een mooie en degelijke uitstraling en zijn van de beste kwaliteit. Daarnaast is van groot belang, voor u als legger; het klik systeem. Intercombi levert enkel laminaat met een snel en eenvoudig te leggen kliksysteem. Het megaloc klik systeem laminaat is ideaal en snel te plaatsen. Daarnaast is er een serie met het fall-down systeem, zo eenvoudig heeft u het nog niet eerder mee gemaakt. Altijd rekening houden met acclimatiseren van minimaal 48 uur zowel in de zomer als in de winter. Ook dat draagt bij aan snel en beter legresultaat. 

Mocht uw interesse gewekt zijn, dan staan onze laminaatspecialisten u graag te woord. U kunt daarvoor contact met ons opnemen via de gegevens op onze contact pagina.