Laminaat groothandel

Als laminaat groothandel en laminaatimporteur levert Intercombi B2B, hoogwaardige laminaatvloeren. De vele jaren ervaring stelt ons in staat als laminaatgroothandel snel op de verlangens van de consument in te spelen. Door de jarenlange  samenwerking met toonaangevende fabrikanten van laminaatvloeren volgen wij nieuwe ontwikkelen op de voet.

Intercombi stelt voor haar klanten, de vakhandel, mooie collecties laminaatvloeren samen onder de merknamen TreeFloor & design en OOk vloeren. In de B2B markt als laminaatgroothandel bedienen wij interieur winkels, parket winkels, woninginrichters, stoffeerders, en totaalleveranciers.

 
De nadruk van de laminaat collectie, die op dit moment leverbaar is, ligt op kwaliteit. We spreken dan ook van een hoogwaardig laminaat. De dikte en de slijtwaarde van de TreeFloor laminaatvloeren ligt hoger dan gemiddeld. De dikte is 12mm en de toplaag heeft een slijtwaarde van AC6. Deze vloeren zijn geschikt voor onder andere woonkamer, keuken entree maar ook voor commerciële ruimtes te gebruiken.

Colosseum laminaat van Lamett is het alternatief voor de pvc vloer. Dit laminaat is namelijk vochtbestendig. Het kan gelegd worden in ruimtes waar vocht aanwezig is zoals bijvoorbeeld de badkamer. Wel belangrijk dat het laminaat niet in het natte gedeelte wordt gelegd. De Colosseum serie heeft per decor 24 verschillende planken, waardoor deze laminaat vloer niet van een echte houten vloer te onderscheiden is.
 

Kwaliteit en uitstraling stellen wij samen met onze fabrikanten, waaronder Alsapan en Lamett. Op deze manier kunnen wij vloeren leveren naar de wensen van onze dealers.  

Naast laminaat bieden wij een zeer uitgebreid assortiment producten om de vloeren als geheel aan uw klant te kunnen aanbieden. Zoals onze ondervloeren assortiment Beaufloor.
De Beaufloor ondervloeren bevatten een oplossing voor iedere draagvloer. Zoals ondervloeren met 10 DB geluidreductie, of hoge drukvaste PU rubber ondervloeren. Ook zijn de Beaufloor ondervloeren geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling. Profielen, plinten, PVC vloeren en houten vloeren worden tevens via onze laminaatgroothandel uitgeleverd naar onze dealers in de gehele Benelux.