Laminaat groothandel

Laminaat groothandel

 

Intercombi BV is laminaatgroothandel en laminaatimporteur van hoogwaardige laminaatvloeren. De vele jaren ervaring stelt ons in staat als laminaatgroothandel snel op de verlangens van de consument in te spelen door de jarenlange relaties opgebouwd met de toonaangevende fabrikanten van laminaatvloeren. Intercombi stelt voor haar klanten die bestaan uit interieur winkels, parket winkels, woninginrichters, stoffeerders, en totaalleveranciers mooie collecties laminaatvloeren samen die onder onze merknamen Treefloor en OOK vloeren via de vakhandel worden verdeeld.

Als laminaat groothandel heeft Intercombi vele mogelijkheden in prijsklasse, breedte, lengte maten maar ook zeker exclusieve producten zoals visgraat laminaat, extra dikte 12 mm, watervaste laminaat, hoge slijtwaardes tot en met klasse AC6 en xxl laminaatplanken.

Kwaliteit en uitstraling stellen wij als Laminaat groothandel samen met onze fabrikanten volgens de wensen van onze dealers. Laminaatgroothandel is eigenlijk een te kleine benaming voor het doel als laminaatadviseur wat Intercombi is.

Naast laminaat uit onze laminaatgroothandel bieden wij een zeer uitgebreid assortiment producten om de vloeren als geheel aan uw klant te kunnen aanbieden zoals onze ondervloeren assortiment Beaufloor met 10 DB geluidreductie, hoge druk vaste pu rubber kwaliteiten met dampscherm voor laminaat, pvc en houten vloeren als ook vloerverwarming en vloerkoeling geschikte ondervloeren. Profielen, plinten pvc en houten vloeren worden tevens via onze laminaatgroothandel uitgeleverd naar onze dealers in de gehele Benelux.

 

Intercombi uw laminaatgroothandel die onderscheidende vloerproducten biedt en haar dealers op de juiste wijze beschermd en adviseert.

Laminaat vloeren

Pvc vloeren

Houten vloeren

Ondervloeren