PVC-vloeren

Intercombi voert in haar Tree Floor & Design programma een mooie collectie pvc vloeren. Deze vloeren onderscheiden zich door de natuurlijke uitstraling, extra breedte en kwaliteit.

De Content PVC vloeren serie is er in zowel te verlijmen als klik-versie. Voor onze PVC vloeren gebruiken wij het uni-kliksysteem om de kopse verbindingen van de PVC vloerdelen extra goed hechting te geven. De door Intercombi gevoerde Content Floor PVC is samengesteld met een extra Fiberlayer en 0,55 toplaag PU voor zeer zwaar gebruik.
Content Floor PVC vloeren voor de consument die graag een geluiddempende, hygiënische en eenvoudig te reinigen vloer wensen met een warme uitstraling.

Door zijn hoogwaardige samenstelling is de Content Floor PVC van Intercombi onder andere geschikt om te plaatsen over bestaande vlakke vloeren (kliksysteem). Er kan dus zonder sloopwerkzaamheden een nieuwe vloer geplaatst worden.

De te verlijmen versie geeft diverse mogelijkheden in met name zorgcentra, praktijken, horeca en sport kantines. Alle Content Floor PVC vloeren van Intercombi zijn, mits aan de voorwaarden is voldaan, geschikt voor plaatsing op vloerverwarming en vloerkoeling en hebben een zeer lage warmteweerstand. 

Niet voor niets is onze slogan” it makes sense to be content” de ultieme PU / PVC vloeren, welke via onze dealers verkrijgbaar zijn.