PVC-vloeren groothandel

Intercombi heeft in haar uitgebreide assortiment TreeFloor zeer mooie, kwalitatief hoogwaardige PVC-vloerbedekking.


De TreeFloor collectie bestaat uit vloeren die geproduceerd worden volgens de meest moderne technieken. De vloeren worden qua uitstraling en decor voortdurend aangepast aan de mode van nu. Op deze manier wordt er altijd ingespeeld op de wensen en verlangens van de consument.
 

Kliksysteem

De ParquetVinyl PVC-vloeren collectie kent meer dan 40 verschillende decor mogelijkheden. Hieronder valt te denken aan planken, tegels en visgraatvloerdelen. Geschikt voor gebruik in iedere ruimte zoals slaapkamer, woonkamer maar ook bij zwaar projectmatig gebruik zoals restaurants, sportcentra enzovoorts.


De slijtages zijn in een fraaie, meelopende structuur van de houtnerven zichtbaar op de plankenvloeruitstraling. Bij de tegelmotieven voelt het oppervlakte ook aan als een echte stenen vloer.

Door de zeer geringe opbouw van slechts 4 of 5 mm (met geïntegreerde ondervloer) kunnen deze vloerdelen eenvoudig en zeer snel verwerkt worden op zowel bestaande vloeren, vaste vlakke vloeren voor renovatie of op nieuwe cementdekvloeren.


Doordat de vloerdelen niet gevoelig zijn voor vocht, tekenen de vloeren niet door. Dit heeft te maken met de steengruis dragerplaat. Deze is zeer geschikt voor vloerverwarming en zorgt ervoor dat er nauwelijks sprake is van krimp of uitzetting.


Dry back: te verlijmen met PVC-vloerdelen

In de Treefloor & Design Collectie zitten de topkwaliteiten van Tajima. Tajima is een van de eerste producenten van verlijmbare PVC vloerdelen. De collectie bestaat uit meer dan 100 decors. Van breed naar lang, smal, tegels en de welbekende visgraat. Alle mogelijkheden vindt u terug in de Tajima collectie.


De Dry back collectie van Tajima is geschikt voor alle doeleinden en is in diverse slijtklassen verkrijgbaar. De Tajima vloerdelen zijn 3 mm dik en zijn altijd versterkt met extra fiberglas versteviging. Op deze manier kan een zo stabiel mogelijke vloer geplaatst worden.

Deze Treefloor & Design PVC-vloeren worden reeds op diverse locaties toegepast. Denk hierbij aan scholen, zorgcentra, horeca etc.


Loose lay: los te leggen PVC-vloerdelen

De unieke samenstelling van de Loose lay vloerdelen biedt de mogelijkheid om zonder verlijming of klik op een vlakke ondervloer een snel te verwerken PVC-vloer te plaatsen. Deze PVC-vloer tast de ondergrond dan ook niet aan. Hierdoor zijn deze PVC-vloeren uitermate geschikt voor een zware belasting en ook zijn ze goed te gebruiken bij renovatiewerkzaamheden. Er is immers een geringe opbouw maar wel een hoogwaardig project geschikte slijtlaag.


De met 2 fiberglas lagen versterkte vloerdelen gebben een gepatenteerde anti-slip rug welke stabiliteit biedt aan de vloerdelen. De mooie embossing en rigister uitstraling maken het plaatje compleet voor zowel tegel, stroken als visgraat uitstraling.


Contralock special

De Contralock special is een uniek product met klik om op zeer zwaar belaste ruimtes een eenvoudig en snel te plaatsen, nieuwe, vloer te creëren waardoor er zonder sloopwerkzaamheden een volledig nieuwe uitstraling ontstaat.

De Contralock special wordt toepast in onder andere garages, magazijnen, auto- en vrijetijdsmarkt. Showrooms hebben reeds dagelijks veel plezier van deze mooie vloer.

Alle PVC-vloeren van Intercombi zijn geschikt voor verwerking op vloerverwarming en/of vloerverkoeling, mits aan deze op je juiste manier zijn voorbereid en geïnstalleerd. De PVC-vloeren zijn niet geschikt voor verwerking op elektrische vloerverwarming.


Eenvoudig in onderhoud, warm en stil: dat is de Treefloor & Design PVC-vloeren collectie.