Parket groothandel

Intercombi is de parketgroothandel als het gaat om kwalitatief hoogwaardige parket- en laminaat vloeren. Als parketgroothandel zijn wij importeur van meerdere bekende en kwalitatief goede merken op het gebied van (meerlaags-) parket en laminaat vloeren. Wij voeren diverse gerenommeerde merken als Tree Floor & Design, Tree Floor en More, Content Floor PVC vloeren, Megaliving, Visiogrande, Combifloor en Lamett. 

Tevens bieden wij als parketgroothandel een groot assortiment aan accessoires. In ons assortiment vindt u o.a. parket en tapijtlijmen van Mapei, Beaufloor ondervloeren, profielen en plinten. Maar ook voor lakken en oliën (hardwax) van zowel Tree Floor en More, Floorservice als ook Character Floors kunt u bij ons terecht. Al met al is Intercombi een zeer betrouwbare parketgroothandel waar service, kwaliteit en een goede relatie met de klant nog steeds hoog in het vaandel staat.

Onze specialisten hebben allemaal een goede kennis van zaken en staan u graag te woord.

Intercombi vertegenwoordigt een uitgebreid assortiment aan ondervloeren. Onder andere TUV geteste ondervloeren speciaal voor appartementen maar ook diverse ondervloeren die vloerverwarming en vloerkoeling geschikt zijn. Daarnaast ook ondervloeren die geluiddempend zijn in de woonruimte en die zelfs extra wooncomfort geven.

Voor de grote reeks aan verschillende producten voor allerlei type vloeren kunt u contact opnemen met Intercombi, de parketgroothandel.

Voor vragen, informatie of het plaatsen van een bestelling kunt u contact met ons opnemen. Adres, telefoonnummer en email gegevens vindt u op via onze contact pagina.