Parket groothandel

Als parket groothandel levert Intercombi bv hoogwaardige parket en houten vloeren in zowel Nederland als overige landen in Europa. Bijna 40 jaar heeft Intercombi bvbij de vakspecialisten een goede reputatie opgebouwd met mooie houtenvloeren collecties.

Door de ontwikkelingen gedurende de afgelopen 40 jaar nauw te volgen heeft Intercombi parket groothandel een variërend assortiment opgebouwd dat onderscheidend is. Dit geldt voor parket- en houten vloeren maar ook voor PVC vloeren en laminaat vloeren.

Parket & houten vloeren
De parket & houten vloeren branche heeft niet stil gezeten in de ontwikkeling van gelaagde vloeren. Als parket groothandel hebben wij diverse mogelijkheden op de markt gebracht. Denk daarbij aan vloeren die ook op vloerverwarming en vloerkoeling gelegd kunnen worden. Verschillende verouderings technieken en patroon vloeren zoals visgraat. Dit alles in samenwerking met onze fabrikanten. Collecties worden in eigen beheer vanuit onze A-merken, OOK Vloeren en Tree floor nauwkeurig afgestemd op huidige trends. Op dit moment worden er veel combinaties gemaakt met lichte vloeren met een donker en warm kleur op de muur of in de meubels en zwarte accenten.  


Lamett
Intercombi levert exclusief in Nederland het parket merk Lamett. Een zeer innovatieve vloeren merk dat al vele jaren op de markt te verkrijgen is. Wij verdelen Lamett in Nederland met de opmerking, "het is niet op iedere hoek van de straat verkrijgbaar". Daardoor maakt u als winkelier onderscheidt met andere merken. 
De Lamett parket vloeren zijn verkrijgbaar als duo plank en in lamelparket. En in verschillende breedtes, lengtes en diktes in de collectie aanwezig alsook visgraat patroon.
Alle vloeren zijn alle vooraf behandeld. Na het plaatsen is het niet nodig deze vloeren direct te behandelen. Er kan gelijk gebruik van gemaakt worden door de eindgebruiker.

 


Uw keuze is enorm, in bewerking van de houten vloeren. Gelakt, geolied, UV geolied, onbehandeld of naar wens met de door u opgegeven handmatig aan te brengen olie/olie wax behandelingen.

Om de houten parketvloeren van Intercombi parket groothandel volledig uit te kunnen voeren heeft Intercombi enkele vakkundige adviseurs in dienst die u naar wens kunnen begeleiden, adviseren bij uitvoering van uw projecten.

Als parket groothandel bieden wij daarom ook een breed assortiment ondervloeren uit de Beaufloor ondervloeren collectie waar nodig TUV getest voor zowel vloerverwarming als vloerkoeling en ook met zeer hoge loopgeluid reducerende kwaliteiten bij zwevend plaatsen van parket.

 


Parketlijmen
Met Tover lijmen/egalisaties/onderhoud en afwerk producten bedienen wij de u graag om de gehele vloer naar wens van uw klant te kunnen opleveren.

Ook kunt u bij ons terecht voor Laminaat vloerenPVC vloeren en Ondervloeren

Op onze website en in onze showroom of via onze buitendienst maken wij u graag duidelijk welke unieke mogelijkheden Intercombi parket groothandel u zoals kan bieden.