Parket groothandel

Parket groothandel

Intercombi is uw parket groothandel/importeur van hoogwaardige parket/houten vloeren in zowel Nederland als overige landen in Europa. Sinds ruim 37 jaar heeft Intercombi parket groothandel bij de vakspecialisten een goede reputatie opgebouwd met mooie houtenvloeren collecties .

Door de ontwikkelingen gedurende de afgelopen 37 jaar nauw te volgen heeft Intercombi parket groothandel een variërend assortiment opgebouwd dat onderscheidend is. Dit geldt voor parketvloeren maar ook voor PVC vloeren en laminaat vloeren.

Houten vloeren
De houten vloeren branche heeft niet stil gezeten en als parket groothandel hebben wij diverse mogelijkheden op de markt gebracht in samenwerking met onze fabrikanten. Collecties worden in eigen beheer vanuit onze a merken OOK vloeren en Tree floor nauwkeurig afgestemd op huidige trends.

Lamett
Daarnaast levert Intercombi parket groothandel exclusief het zeer innovatieve merk Lamett vloeren exclusief in Nederland. De lamett houten vloeren zijn verkrijgbaar als duo plank, lamel parket in verschillende breedtes, lengtes en diktes.

In onze Ook vloeren, Treefloor en Lamett collectie levert Intercombi parket groothandel ook diverse diktes toplagen variërend van 2 tot 8 mm vooral eiken met zowel geschraapte, geschaafde, geborstelde of geschuurde uitvoeringen.

Speciale collecties zoals onze colours collectie uit het Ook vloeren programma geven iedere vloer een bijzonder karakter. Deze vloeren worden in meer als 100 kleurstellingen naar wens geheel in kleur gelakt of getrommeld gelakt of geschaafd gelakt op maat samengesteld in zowel plank vorm als visgraat of bijvoorbeeld Hongaarse punt

Uw keuze is enorm, in bewerking van de houten vloeren. Gelakt, geolied, UV geolied, onbehandeld of naar wens met de door u opgegeven handmatig aan te brengen olie/olie wax behandelingen.

Om de houten parketvloeren van Intercombi parket groothandel volledig uit te kunnen voeren heeft Intercombi enkele vakkundige adviseurs in dienst die u naar wens kunnen begeleiden, adviseren bij uitvoering van uw projecten.

Als parket groothandel bieden wij daarom ook een breed assortiment ondervloeren uit de Beaufloor ondervloeren collectie waar nodig TUV getest voor zowel vloerverwarming als vloerkoeling en ook met zeer hoge loopgeluid reducerende kwaliteiten bij zwevend plaatsen van parket.

Parketlijmen
Met Tover lijmen/egalisaties/onderhoud en afwerk producten bedienen wij de u graag om de gehele vloer naar wens van uw klant te kunnen opleveren.

Op onze website en in onze showroom of via onze buitendienst maken wij u graag duidelijk welke unieke mogelijkheden Intercombi parket groothandel u zoals kan bieden.

Houten vloeren
Laminaat vloeren
PVC vloeren
Ondervloeren