Over ons

Passie voor vloeren

Een passie deelt u natuurlijk graag met de wereld om u heen. Uit onze passie voor harde vloerbedekking is in 1983 Intercombi ontstaan. De afgelopen decennia zijn wij uitgegroeid tot een full-service distributeur in harde vloeren zoals parket/hout, PVC en laminaat. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in ondervloeren. Zo wordt de vloer niet alleen op een mooie manier gelegd, maar blijft deze ook mooi liggen.


Full service

Wij leveren onze parket-, laminaat- en PVC- vloeren aan een groot aantal verschillende klanten. Hierbij kunt u denken aan parketspeciaalzaken, totaalinrichters van woningen, architecten en projectinrichters. Wat onze klanten gemeen hebben is dat ze graag kwalitatief hoogwaardige vloeren leveren die op iedere plek bijdragen aan een warme sfeer. De eindgebruikers van de harde vloeren bevinden zich zowel in de consumentenmarkt als in de zakelijke markt.Ontwikkeling

De trends op het gebied van vloeren volgen elkaar in rap tempo op. Wij houden de nieuwste trends en ontwikkelingen nauwgezet in de gaten. Korte lijnen met onze fabrikanten zorgen ervoor dat wij altijd kunnen beschikken over een moderne én complete collectie. Op deze manier zijn wij er zeker van dat de collectie die wij aanbieden altijd voldoet aan de wensen en behoeften van de eindgebruikers.


Totaalaanbieder

Het nut van een goede ondervloer wordt nog vaak onderschat, zonde. Een goede ondervloer heeft een grote invloed op het eindresultaat. Wij bieden dan ook een ruime keuze uit ondervloeren. Hierbij kunt u zowel denken aan vocht beschermende ondervloeren, geluidswerende ondervloeren en ondervloeren die geschikt zijn voor vloerverwarming.

Aangezien de mooiste vloeren worden gemaakt of gekraakt door de afwerking bieden wij ook een ruim assortiment aan plinten, primers, lijmen en egalisaties. Zodoende kunt u bij ons voor alles terecht wat met vloeren te maken heeft.


Merken

Lamett – ‘Passion for floors’. Sinds 1985 één van de eerste laminaatmerken die op de markt wordt aangeboden en sinds 2004 verkrijgbaar in Europa. Inmiddels is Lamett "het" merk als het gaat om parketvloeren en ParquetVinyl (rigide pvc-klik).

Daarnaast zijn is Intercombi het verlengstuk van Tajima in Nederland. Tajima is een Japans merk voor PVC vloeren zoals dryback en loose lay PVC. Waarbij kwaliteit en precisie hoog in het vaandel staat.

Om het vloeren gamma compleet te maken heeft Intercombi een samenwerking met Alsapan. Daarmee is het harde vloeren programma compleet. Alsapan biedt een kwalitatief hoogwaardig AC6 laminaat in planken uitvoering als visgaat uitvoering.