PVC vloeren groothandel

Als PVC vloeren groothandel levert Intercombi PVC vloeren. Als het gaat om innovatieve, kwalitatief, hoogwaardige PVC vloeren bent u bij ons aan het juiste adres. Naast ons A-merk ParquetVinyl van Lamett leveren wij onze eigen merken Treefloor en OOK vloeren via vakspecialisten.

Wij werken nauw samen met onze klanten, dit zijn hoofdzakelijk interieur adviseurs, woninginrichters, parketspeciaalzaken en projectinrichters. Door de fijne samenwerking met kunnen wij goed inspelen op hun wensen en uiteindelijk de vraag van de consument. De nieuwste ontwikkelingen op gebied van PVC vloeren worden door ons nauwgezet gevolgd. En na gedegen onderzoek, wordt een traject uitgestippeld om als eerste de nieuwigheden op de markt voor te stellen. Zo blijven onze dealers op de hoogte van de PVC markt.

 

Er zijn vele variaties in PVC vloeren. Als we de klik PVC vloeren nemen dan is deze leverbaar in een planken versie, tegel uitvoering of visgraat patroon. Al deze mogelijkheden worden bij onze dealers in mooie displays gepresenteerd.
Naast de klik vloeren levert Intercombi ook plak PVC / dryback vloeren. Wij vertegenwoordigen hierin Objectflor. Een zeer gerenommeerd Duits merk.

Als groothandel ontwikkelen wij samen met onze fabrikanten de mogelijkheden, van al onze vloeren, verder uit met mooie resultaten, fraaie borsteling fijn of grof, scherpe decors, veel verschillende unieke plaatjes, goede PVC kliksystemen en hoogwaardige tot zeer zwaar projectmatige kwaliteiten.

Om onze klanten volledig zo goed mogelijk te kunnen bedienen, leveren wij ook passende ondervloeren. Deze staan bekend onder de naam Beaufloor Ondervloeren. Dit assortiment ondervloeren heeft een ruime keuze in folie’s en rubbers en platen alsook 10dB gecertificeerde ondervloeren.
Om onze dealers te ontzorgen leveren wij ook lijmen zowel voor PVC als parketvloeren en hebben wij een uitgebreid assortiment aan plinten.

Al onze adviseurs hebben een uitgebreide kennis van de PVC vloeren zowel op technisch vlak als commercieel vlak. U kunt een afspraak met hen maken of u kunt er ook voor kiezen om onze showroom met pvc vloeren te bezoeken.

Als pvc vloerengroothandel zijn wij niet alleen verkoper maar zeker ook adviseur en specialist op pvc vloeren gebied.