PVC vloeren groothandel

PVC vloeren groothandel

Intercombi is de pvc vloeren groothandel/importeur als het gaat om innovatieve kwalitatief hoogwaardige pvc vloeren. Naast ons A merk ParquetVinyl van Lamett pvc vloerdelen bieden wij onze eigen A merken Treefloor en OOK vloeren via vakspecialisten aan.

De nauwgezette samenwerking met onze klanten bestaand uit hoofdzakelijk interieur adviseurs, parket speciaal zaken, woninginrichters, projectinrichters, pvc vloeren specialisten en stoffeerders bied ons als pvc vloerengroothandel de mogelijkheid om in te spelen op de wensen van onze afnemers en uiteindelijk de wensen van de consument, eindgebruiker

De nieuwste ontwikkelingen op gebied van pvc vloeren worden door ons nauwgezet gevolgd en als pvc vloeren groothandel vaak als eerste op de markt na gedegen onderzoek voorgesteld aan onze klanten zodat u altijd up to date bent.

De vele mogelijkheden die pvc vloeren bieden zoals rigid pvc vloeren met klik systeem met of zonder geïntegreerde geluiddempende ondervloer in brede, lange, smalle, tegel en visgraat motief worden door Intercombi in mooie presentaties bij onze erkende dealers gepresenteerd. Ook de al veel langer bekende zogenaamde dry-back te verlijmen pvc vloeren van onder andere Tajima vind u in ons assortiment. Onze Ook vloeren collectie bevat naast de rigid core en dry back pvc ook een ruim assortiment loose lay en hoogwaardige voor showrooms/magazijn/garage geschikte pvc tegels.

Als pvc vloeren groothandel ontwikkelen wij samen met onze fabrikanten de mogelijkheden verder uit met mooie resultaten, fraaie borsteling fijn of grof, scherpe decors, veel verschillende unieke plaatjes, goede pvc kliksystemen en hoogwaardige tot zeer zwaar projectmatige kwaliteiten.

Om onze klanten als pvc vloeren groothandel volledig van dienst te zijn leveren wij ook de juiste ondervloeren, uit ons Beaufloor ondervloeren assortiment met onder andere 10 Db TUV geteste certificaten, profielen, plinten en lijmen.

Al onze adviseurs kunnen uitgebreid de pvc vloeren mogelijkheden met hun specifieke kwaliteiten aan u voorstellen en uitleggen. U kunt er ook voor kiezen om onze showroom met pvc vloeren te bezoeken.

Als pvc vloerengroothandel zijn wij niet alleen verkoper maar zeker ook adviseur en specialist op pvc vloeren gebied.