Enia Flooring – ontmoet de meeste matte pvc vloer van dit moment!

24-01-2024

"Mat – Matter – Matrix"; dat is de krachtige slogan die Enia-Flooring gebruikt voor haar Matrix-collectie pvc vloeren. Deze worden beschouwd als de matste pvc vloeren van dit moment én zijn vanaf nu verkrijgbaar bij Intercombi!

 

Samenwerking met Enia Flooring

Sinds januari werkt Intercombi samen met Enia-Flooring voor de distributie van plak pvc vloeren op de Nederlandse markt. Deze Zwitserse kwaliteitsvloer is bij Intercombi verkrijgbaar onder de naam TreeFloor Enia.

 

Passie voor vloeren

Net zoals Intercombi heeft Enia-Flooring veel passie voor vloeren. Er worden steeds weer nieuwe en verrassende collecties pvc-vloeren ontwikkeld. Een goed voorbeeld hiervan is de Matrix Strix WALVISVISGRAAT serie, speciaal ontwikkeld voor de Nederlandse markt.

 

De Matrix Strix serie uitgelicht

Deze serie kenmerkt zich door een grote visgraat met een doorlopende structuur, waardoor zowel de matheid als de echtheid van de nerven scherp geprojecteerd worden voor een zeer natuurgetrouwe uitstraling. De Strix maakt deel uit van de Matrix plak pvc serie. De complete Matrix serie bestaat uit:

  • Strix (walvis visgraat)
  • Sorex (brede delen)
  • Larix (brede en lange delen)
  • Tambora (natuurgetrouw en rustiek)

 

Kies voor kwaliteit

Enia-Flooring is een traditioneel Zwitsers merk. De pvc vloeren zijn in de studio in Zwitserland ontworpen. Hier wordt de Zwitserse norm voor kwaliteit gehanteerd. Er wordt ook interactief samengewerkt met Europese relaties om speciale vloeren te ontwikkelen voor bepaalde landen. Een goed voorbeeld hiervan is de Matrix Larix serie, die X-tra lang, X-tra breed, en X-tra mat is.

 

De Matrix serie heeft de X-factor

De Enia Matrix Larix heeft, net als alle andere series van de Matrix, een verminderde glansgraad van 50%, wat resulteert in een X-tra matte uitstraling.

 

Speciaal voor de Nederlandse markt is de Matrix Sorex XL serie ontwikkeld, met X-tra brede delen, die naast visgraat zeer geliefd zijn in Nederlandse woningen. Deze serie combineert functionaliteit en design met brede delen van 20,6 cm en een uitgebreide collectie van 16 plankdecors en 3 tegeldecors.

 

Om de TreeFloor Enia-flooring serie compleet te maken, heeft Intercombi de Enia Tambora serie aan de collectie toegevoegd. Deze serie kenmerkt zich door een X-tra natuurlijk echt dessin, waarbij de rustiekheid de levendige uitstraling bepaalt. Zeker met de borsteling (embossed register) ontstaat er een uniek karakter in het interieur van uw klant.

 

Overeenkomsten TreeFloor Enia collectie

Alle plak pvc-vloeren onder de naam TreeFloor Enia hebben belangrijke overeenkomsten, deze benadrukken de kwaliteit van deze vloer. Alle series:

  • hebben een 0,50 mm PU toplaag.
  • hebben een gesynchroniseerde structuur (embossed register).
  • zijn ftalaatvrij.
  • zijn binnen 72 uur uit voorraad leverbaar.

 

TreeFloor Enia is een waardevolle aanvulling van je collectie. Wil je dealer worden of meer informatie, geef ons een seintje.