De Statie Wonen

Onze winkel

De Statie wonen, dat is alles op het gebied van woninginrichting onder één dak. Van slaapkamer tot eethoek en van vloerbedekking tot raamdecoratie. Een totaalaanbod, dat het kiezen van de juiste combinatie een stuk makkelijker maakt. Althans, als we onze klanten mogen geloven. Welke gordijnen passen het best bij onze nieuwe zithoek? Welke vloerdecoratie sluit het beste aan bij ons slaapkamermeubilair? De Statie wonen laat u graag de mogelijkheden zien.
 

FAMILIEBEDRIJF

Al meer dan 40 jaar staat De Statie wonen klaar voor haar klanten. Het familiebedrijf heeft inmiddels een grote vaste klantenkring weten op te bouwen. Niet in de laatste plaats door de uiteenlopende collectie, de goede service en de korte bezorg- en levertijden. Een eigen team van vakmensen zorgt er bovendien voor dat uw meubilair gemonteerd, uw raamdecoratie bevestigd en uw vloer gelegd wordt. U kunt dus direct van uw nieuwe interieur genieten!

SHOWROOM

In onze showroom adviseren wij u deskundig bij de inrichting van uw woning. Een afspraak bij u thuis behoort ook tot de mogelijkheden. Indien gewenst maken wij een tekening van de diverse mogelijkheden voor uw interieur. Wilt u ook uw woon- en slaapwensen realiseren? Kom dan eens langs in onze showroom en laat u inspireren door de vele mogelijkheden.
 

Belangrijk

​Gratis parkeren
1500 M2 showroom
Alles onder 1 dak

openingstijden

Maandag:
13.00-17.00 uur
Dinsdag - Vrijdag:
9.00 – 12.00 uur en 13.00 – 17.30 uur
Zaterdag: 10.00 – 16.30 uur
 

De Statie Wonen

Stationslaan 2 
5165 TC Waspik
T 0031 4 16 31 12 29
http://www.destatiewonen.nl/
info@destatiewonen.nl