Dekor Woningrinchting

Welkom bij Dekor

Dekor heeft al meer dan 20 jaar ervaring in de complete woninginrichting. Met een actueel en breed assortiment aan vloeren, raamdecoratie, stoffen, behang, verf en creatieve ideeën voor elk budget bent u bij Dekor aan het juiste adres. Wij helpen u in en buiten de regio van het Westland.


UITGEBREID ASSORTIMENT

We bieden een ruime keuze vloerbedekkingen zoals parket, laminaat, vinyl, PVC, hout, marmoleum, tapijt en karpetten. Ook voor trappen hebben wij diverse mogelijkheden! Denk daarbij aan een trapbekleding met tapijt, traploper, hout of PVC. Graag laten we u kennis maken met de laminaatcollecties van Lamett!
Voor het onderhoudsadvies van de vloeren alsook voor onderhoudsmiddelen kunt u steeds bij ons terecht ! De nieuwste collectie in raamdecoratie voor bijvoorbeeld: gordijnen, vitrage en div. soorten zonwering van verschillende leveranciers. Onze behangcollectie is zeer groot. Er staan wel meer dan 250 boeken waaruit u een keuze kunt maken en voor elk budget. De collectie wordt bijna wekelijks aangevuld met nieuwe boeken. Bij ‘Dekor’ heeft u werkelijk alles onder 1 dak!
 

TROEVEN

  • Opmeten en plaatsen
  • Alles wordt op maat geleverd
  • Service voor elk budget
  • Interieuradvies
  • Stoffeerder, schilder, behanger, timmerman, stukadoor, meubelstoffeerder.

Openingstijden

dinsdag t/m donderag
09.00 - 18.00 uur
vrijdag: 09.00 – 18.00 en 19.00 – 21.00 uur
Zaterdag: 09.00 – 17.00 uur
Gesloten op maandag en zondag

 

Dekor woninginrichting

Plein 3 
2291 CA Wateringen
tel. 0174-295732
info@dekor-wateringen.nl
http://www.dekor-wateringen.nl