Lamett

Intercombi bv is sinds mei 2012 officieel benoemd als partner voor Nederland van Lamett Vloeren.

Speciaal voor de Nederlandse markt heeft Lamett een serie laminaat vloeren die zeer bijzonder zijn. Deze Lamett laminaat serie genaamd Vintage Design is niet van echt hout te onderscheiden. 

Het laminaat heeft een verouderde structuur en wat niet eerder in de Lamett serie is vertoond, een 12 mm dik laminaat. Door deze dikte heeft Lamett er voor gezorgd dat het een extra stabiele vloer is en geeft meer geluidsdemping dan het laminaat van 7, 8 of 9mm dikte. Een hoogwaardige kwaliteit met een hoogwaardige uitstraling.
 
Naast de zeer opvallende structuur, decor en uitstraling is het leg systeem niet onbelangrijk.
Een eenvoudiger legsysteem is niet op de markt verkrijgbaar. Dit laminaat van Lamett heeft namelijk een Tightl systeem, ideaal voor makkelijk en snel leggen van een vloer.

Naast de laminaat series heeft Lamett een uitgebreid programma aan houten vloeren, in de verschillende series als Farm, Country, Barn, Atlanta, New-York, Cuba kunt u verschillende afwerkingen als lak en olie terug vinden alsook G5 klik systeem. Ook is er een serie met extra brede vloerdelen en extra smalle vloerdelen daarnaast heeft Lamett een budgetvriendelijke serie.
 
Intercombi heeft naast Lamett vloeren ook de volledige distributie Tree Floor & Design laminaat. Daarnaast is Intercombi gespecialiseerd in ondervloeren voor geluidsdemping en – of vloerverwarming eventueel in combinatie met vloerkoeling. TUV gecertificeerde ondervloer ten behoeve van appartementen met of zonder zwevende dekvloeren in combinatie met of zonder vloerwarming. De vakspecialisten hebben alle kennis daarvan in huis.