woonboerderij Maja

Familiebedrijf

 
WoonBoerderij Maja werkt met sfeervolle materialen en heeft een eigen karakteristieke uitstraling. Wij werken op een ambachtelijke manier met een geheel eigen stijl. Al meer dan 25 jaar is familiebedrijf Maja een deskundig bedrijf voor uw complete woninginrichting.
De mooiste vloeren van Nederland
Wanneer u zoekende bent op het gebied van vloeren bent u bij WoonBoerderij Maja op het juiste adres. Team Maja is gespecialiseerd in het adviseren en het leggen van harde vloeren. Bezoek onze showroom voor een vakkundig advies.


Maatwerk in meubels

Bij Maja is het mogelijk uw meubel zo aan te passen dat het aan al uw wensen voldoet. Wij hebben in onze showroom prachtige meubelen staan van goede kwaliteit. In de werkplaats op het terrein van WoonBoerderij worden de houten vloeren en de houten meubelen behandeld in iedere gewenste kleur.


Raambekleding

Ook voor uw raambekleding kunt u bij ons terecht. U kunt op deze manier de materialen en de kleuren perfect op elkaar afstemmen en heeft u 1 aanspreekpunt om alles te regelen.


Persoonlijke service

Maja werkt op een nuchtere Friese manier, wij leveren alleen met een goed gevoel. In de WoonBoerderij staat u centraal en wordt er ruim de tijd genomen om de juiste keuzes te maken. Een afspraak bij u thuis of het nieuwe object is mogelijk. Met meer dan 25 jaar ervaring kunnen wij u op vrijwel alle gebieden van dienst zijn.

Woonboerderij Maja


Het Zuid 57
9203 TC  Drachten
info@woonboerderijmaja.nl
www.woonboerderijmaja.nl


Openingstijden:


Dinsdag 09:30 - 18:00
Woensdag 09:30 - 18:00
Donderdag 09:30 - 18:00
Donderdagavond 19:00 - 21:00
Vrijdag 09:30 - 18:00
Zaterdag 09:30 - 17:00
En op afspraak